Δευτέρα, 3 Αυγούστου 2015 - 13:34
ΣΣΕ & ΔΑ - Πίνακες Μισθοδοσίας
Συλλογική Σύμβαση Εργασίας για τους όρους και αμοιβές των ξεναγών που εργάζονται στη Ρόδο
Ομοιοεπαγγελματική Συλλογική Σύμβαση Εργασίας «Για τους όρους αμοιβής και εργασίας των μουσικών που εργάζονται με σχέση εργασίας ιδιωτικού δικαίου στους Οργανισμούς Τοπικής Αυτοδιοίκησης»
Όροι αμοιβής και εργασίας των τεχνικών που εργάζονται στους ιδιωτικούς τηλεοπτικούς σταθμούς με Εθνική εμβέλεια (μελών ΕΤΙΤΑ και ΕΙΤΗΣΕΕ.)
Διευκρινίσεις επί της πρόσφατης ρύθμισης για την παράταση ισχύος αυτών που έληξαν ή καταγγέλθηκαν.
Όροι αμοιβής και εργασίας του προσωπικού των Αμίσθων Υποθηκοφυλακείων
Με την παρούσα Διαιτητική Απόφαση καθορίζονται οι όροι αμοιβής και εργασίας των τεχνικών που εργάζονται στους Ιδιωτικούς Τηλεοπτικούς Σταθμούς με Εθνική Εμβέλεια.
Κυρώθηκε η Συλλογική Σύμβαση Εργασίας Πληρωμάτων Ναυαγοσωστικών. Ισχύει για όλο το έτος και προβλέπεται η ισχύς για ένα ακόμα έτος εάν δεν καταγγελθεί από τα συμβαλλόμενα μέρη.
Κυρώθηκε από τον Αναπληρωτή Υπουργό η Συλλογική Σύμβαση Εργασίας Πληρωμάτων Ρυμουλκών που υπεγράφη στις 14 Ιανουαρίου του 2015. Ισχύει για όλο το έτος και προβλέπεται η ισχύς για ακόμα ένα έτος στην περίπτωση που δεν καταγγελθεί από τα συμβαλλόμενα μέρη.
Μετά την εξέταση της έφεσης κατά της ΔΑ 1/2014 «Για τους όρου αμοιβής και εργασίας των Τεχνικών Ραδιοφώνου μελών της Ένωσης Τεχνικών Ελληνικής Ραδιοφωνίας (ΕΤΕΡ), που εργάζονται στους Ρ/Σ μέλη της ΕΙΙΡΑ, η πενταμελής Επιτροπή Διατησίας του ΟΜΕΔ την δέχθηκε εν μέρει και κατέληξε στην ΔΑ 2/2015, η οποία ισχύει έως 31/12/2015
Η Διαιτητική Απόφαση 2 στην οποία περιλαμβάνονται αναλυτικά οι αποδοχές των εργαζομένων μελών της ΟΣΝΙΕ

Έχετε απορίες;

Ο oenet.gr μπορεί να λύσει τις απορίες σας για ό,τι σας απασχολεί. Στείλτε τα ερωτήματά σας και η ομάδα των ειδικών συνεργατών μας θα σας απαντήσει το συντομότερο δυνατό.

Νέα έκδοση

ΟΕΝΕΤ και στην τσέπη σας

responisve

Έχετε κωδικό στον Oenet;

Αν είστε Λογιστής, Δικηγόρος, Επαγγελματίας, Υπάλληλος Δημοσίου, Σωματείο, Ομοσπονδία, Επιχείρηση, Οργανισμός, Δημόσιο, Τράπεζα, ΟΤΑ, ΝΠΔΔ ή ΝΠΙΔ στον oenet.gr μπορείτε να βρείτε ό,τι σας ενδιαφέρει εύκολα και γρήγορα.