Μεταφορές - Ταξί - Βαφεία - Συνεργεία Αυτοκινήτων
Στην Απόφαση καθορίζεται ποιοι αποφασίζουν για την εφαρμογή του μέτρου της απαγόρευσης κυκλοφορίας οχημάτων και παραμονής εκδρομέων σε εθνικούς δρυμούς, δάση και "ευπαθείς" περιοχές σε ημέρες και ώρες που θεωρούνται επικίνδυνες.
Λόγω των περιορισμών στη λειτουργία των τραπεζών, για την αποφυγή προβλημάτων παρατείνεται η ισχύς των Δελτίων Τεχνικού Ελέγχου και η προθεσμία διενέργειας τεχνικού ελέγχου για τα οχήματα που καθορίζονται στην παρούσα Εγκύκλιο.
Τί θα γίνει με τα οχήματα των κατηγοριών Μ2, Μ3, Ν2, Ν3, Ο3, Ο4 χωρίς ABS, που ταξινομήθηκαν πριν και μετά την 1.1.1999. Οδηγίες για τον περιοδικό έλεγχο.
Με την Απόφαση καταργούνται οι πόροι και διαλύεται το Κεφάλαιο Αποζημιώσεως Φορτοεκφορτωτών του Λιμένα Βόλου.
Οι Αποφάσεις ενημερώνουν σχετικά με τη διακοπή κυκλοφορίας οχημάτων σε οδούς του Δήμου Πειραιά από 1-7-2015 έως και 31-3-2016 λόγω εργασιών επέκτασης του Τραμ.
Η Εγκύκλιος δίνει διευκρινίσεις σχετικά με το όριο μέχρι το οποίο καταβάλλονται ποσά με έντυπα παράβολα όλων των κατηγοριών σε δημόσια και ιδιωτικά ΚΤΕΟ.
Δείτε τον κατάλογο με τις χώρες, τα εμπορεύματα και τις προθεσμίες.
Διακοπή κυκλοφορίας οχημάτων από 26-6-2015 έως και 25-7-2015 στη λεωφόρο Μεσογείων και στη λεωφόρο Β. Σοφίας του Δήμου Αθηναίων λόγω εργασιών εγκατάστασης δικτύου οπτικών ινών.
Ενημέρωση σχετικά με τη μη καταβολή δώρου Πάσχα 2015 στα ταξί και με το κόμιστρο.
Η Εγκύκλιος ενημερώνει σχετικά με τη μη καταβολή ασφαλιστικών εισφορών δώρου Πάσχα οδηγών ταξί για το έτος 2015.

Έχετε απορίες;

Ο oenet.gr μπορεί να λύσει τις απορίες σας για ό,τι σας απασχολεί. Στείλτε τα ερωτήματά σας και η ομάδα των ειδικών συνεργατών μας θα σας απαντήσει το συντομότερο δυνατό.

Νέα έκδοση

ΟΕΝΕΤ και στην τσέπη σας

responisve

Έχετε κωδικό στον Oenet;

Αν είστε Λογιστής, Δικηγόρος, Επαγγελματίας, Υπάλληλος Δημοσίου, Σωματείο, Ομοσπονδία, Επιχείρηση, Οργανισμός, Δημόσιο, Τράπεζα, ΟΤΑ, ΝΠΔΔ ή ΝΠΙΔ στον oenet.gr μπορείτε να βρείτε ό,τι σας ενδιαφέρει εύκολα και γρήγορα.