Μεταφορές - Ταξί - Βαφεία - Συνεργεία Αυτοκινήτων
Με την παρούσα Εγκύκλιο δίδονται διευκρινίσεις σχετικά με την υποβολή στα ΚΤΕΟ υπεύθυνης δήλωσης του υπευθύνου μηχανικού συστημάτων αερίων καυσίμων.
Με την παρούσα Εγκύκλιο καθορίζεται τί συμπληρώνεται στην άδεια κυκλοφορίας σχετικά με τη ΜΑΜΦΟ όταν πρόκειται για διεθνείς και εσωτερικές μεταφορές.
Επισυνάπτονται οι κωδικοποιημένοι πίνακες με τις ειδικές διαδικασίες, τις μεθόδους αξιολόγησης και τις τεχνικές απαιτήσεις για την ταξινόμηση οχημάτων σύμφωνα με τον Κανονισμό 166/2015 της Επιτροπής.
Στην παρούσα Εγκύκλιο καθορίζεται ποιοι δικαιούνται εκπτωτικές τιμές από τα ιδιωτικά ΚΤΕΟ και παρέχονται διευκρινίσεις σχετικά με το περιεχόμενο των συναπτόμενων συμβάσεων μεταξύ του ιδιωτικού ΚΤΕΟ και του δικαιούχου.
Σημαντική επιτυχία για τους Έλληνες αυτοκινητιστές η διετής παράταση που πέτυχε η αντιπροσωπεία του Υπουργείου Μεταφορών στην ετήσια συνεδρίαση του Διεθνούς Οργανισμού Μεταφορών.
Διακοπή κυκλοφορίας οχημάτων στους Δήμους Κερατσινίου/Δραπετσώνας και Περάματος από 28.4.2015 έως 30.6.2015 λόγω ανακατασκευής ασφαλτικών ταπήτων.
Η ΟΦΑΕ σε συνεργασία με την Διεθνή Ένωση Οδικών Μεταφορών (IRU), παρουσίασαν στους Έλληνες αυτοκινητιστές ένα καινοτόμο εργαλείο που ανοίγει νέες προοπτικές στην διεθνή διακίνηση εμπορευμάτων.
Εκδόθηκε νέα Οδηγία σχετικά με περιορισμούς που αφορούν τις άδειες οδήγησης και την κυκλοφορία των οδηγών (αρχάριοι, ηλικιωμένοι, ανάπηροι). Από πότε ισχύει.
Εγκύκλιος σχετικά με την απαιτούμενη κατάρτιση του ελεγκτικού προσωπικού ΚΤΕΟ προκειμένου να διενεργεί τεχνικούς ελέγχους οχημάτων που φέρουν ειδικό εξοπλισμό για τη χρήση πεπιεσμένου φυσικού αερίου για την κίνησή τους.
Διακοπή κυκλοφορίας οχημάτων σε οδικά τμήματα του Δήμου Παιανίας από 20.4.2015 έως 20.7.2015 λόγω εργασιών συλλογής, μεταφοράς, επεξεργασίας και διάθεσης ακαθάρτων.

Έχετε απορίες;

Ο oenet.gr μπορεί να λύσει τις απορίες σας για ό,τι σας απασχολεί. Στείλτε τα ερωτήματά σας και η ομάδα των ειδικών συνεργατών μας θα σας απαντήσει το συντομότερο δυνατό.

Νέα έκδοση

ΟΕΝΕΤ και στην τσέπη σας

responisve

Έχετε κωδικό στον Oenet;

Αν είστε Λογιστής, Δικηγόρος, Επαγγελματίας, Υπάλληλος Δημοσίου, Σωματείο, Ομοσπονδία, Επιχείρηση, Οργανισμός, Δημόσιο, Τράπεζα, ΟΤΑ, ΝΠΔΔ ή ΝΠΙΔ στον oenet.gr μπορείτε να βρείτε ό,τι σας ενδιαφέρει εύκολα και γρήγορα.