Κυριακή, 26 Οκτωβρίου 2014 - 2:28
ΣΣΕ & ΔΑ - Πίνακες Μισθοδοσίας
Κύρωση Συλλογικής Σύμβασης Εργασίας Πληρωμάτων Πορθμείων Εσωτερικού, έτους 2014
Ρύθμιση όρων αμοιβής και εργασίας των εργαζομένων, μελών των πρωτοβάθμιων σωματείων της ΟΣΝΙΕ που απασχολούνται στις ιδιωτικές κλινικές όλης της χώρας που είναι μέλη του Συνδέσμου Ελληνικών Κλινικών.
Όροι εργασίας και ημερομίσθια σταφυλεργατών Ν. Ηρακλείου 2014.
Συλλογική Σύμβαση Εργασίας Έτους 2013 της Π.Ο.Π.-Ο.Τ.Α. - «Για τους όρους αμοιβής και εργασίας του με σχέση εργασίας Ιδιωτικού Δικαίου Προσωπικού των Οργανισμών Τοπικής Αυτοδιοίκησης».
Σύμβαση Εργασίας Τεχνικών Ραδιοφωνικών Σταθμών Αθήνας 2013 (Ορθή Επανάληψη) - Διορθώνει την  Σύμβαση εργασίας Τεχνικών Ραδιοφωνικών Σταθμών Αθήνας 2013 (Π.Κ. 1/4-9-2014)
Σύμβαση Εργασίας Τεχνικών Ραδιοφωνικών Σταθμών Αθήνας 2013
Συλλογική Σύμβαση Εργασίας Έτους 2013 της Π.Ο.Ε.-Ο.Τ.Α. - «Για τους όρους αμοιβής και εργασίας του με σχέση εργασίας Ιδιωτικού Δικαίου Προσωπικού των Οργανισμών Τοπικής Αυτοδιοίκησης».
Καθορισμός του μισθού του προσωπικού με σχέση εργασίας ιδιωτικού δικαίου στις παιδικές εξοχές και κατασκηνώσεις για τη λειτουργία των οποίων είναι υπεύθυνοι οι δήμοι.
Κύρωση Συλλογικής Σύμβασης Εργασίας Πληρωμάτων Ακτοπλοϊκών Επιβατηγών Πλοίων, έτους 2014.
Κύρωση Συλλογικής Σύμβασης Εργασίας Πλοιάρχων Μεσογειακών και Τουριστικών Επιβατηγών Πλοίων, έτους 2014.

Νέα έκδοση

ΟΕΝΕΤ και στην τσέπη σας

responisve

Έχετε κωδικό στον Oenet;

Αν είστε Λογιστής, Δικηγόρος, Επαγγελματίας, Υπάλληλος Δημοσίου, Σωματείο, Ομοσπονδία, Επιχείρηση, Οργανισμός, Δημόσιο, Τράπεζα, ΟΤΑ, ΝΠΔΔ ή ΝΠΙΔ στον oenet.gr μπορείτε να βρείτε ό,τι σας ενδιαφέρει εύκολα και γρήγορα.

Έχετε απορίες;

Ο oenet.gr μπορεί να λύσει τις απορίες σας για ό,τι σας απασχολεί. Στείλτε τα ερωτήματά σας και η ομάδα των ειδικών συνεργατών μας θα σας απαντήσει το συντομότερο δυνατό.