Παρασκευή, 27 Μαρτίου 2015 - 17:38
ΣΣΕ & ΔΑ - Πίνακες Μισθοδοσίας
Διαιτητική Απόφαση για τους όρους αμοιβής και εργασίας των Τεχνικών Ραδιόφωνου μελών της Ένωσης Τεχνικών Ελληνικής Ραδιοφωνίας, που εργάζονται σε ραδιοφωνικούς σταθμούς μέλη της Ένωσης Ιδιοκτητών Ραδιοφωνικών Σταθμών Αθηνών
Ρύθμιση των όρων αμοιβής και εργασίας των εργαζομένων στις ιδιωτικές κλινικές, μονάδες φροντίδας ηλικιωμένων, διαγνωστικών κέντρων, κέντρων αποθεραπείας όλης της χώρας, που εργάζονται σε επιχειρήσεις μέλη των κάτωθι ενώσεων
Για τους όρους αμοιβής και εργασίας των εργαζομένων στα Διαγνωστικό Ιατρικό Κέντρα και τα Ιατρικό Εργαστήρια όλης της χώρας μελών της Ομοσπονδίας Συλλόγων Νοσηλευτικών Ιδρυμάτων Ελλάδας (ΟΣΝΙΕ) που εργάζονται σε επιχειρήσεις μέλη των 1) Πανελλήνιου Συνδέσμου Ιατρικών Διαγνωστικών Κέντρων (ΠΑΣΙΔΙΚ% 2) Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Σωματείων Ιδιωτικής Πρωτοβάθμιας Υγείας (ΠΟΣΙΠΥ) και 3) Πανελλήνιας Ένωσης Επαγγελματιών Γιατρών Εργαστηριακής Διάγνωσης Μικροβιολογίας Κυτταρολογίας Παθολογικής Ανατομίας (ΠΕΕΓΕΔΜΚΠΑ)
Συλλογική σύμβαση εργασίας των εργατοτεχνιτων και υπαλλήλων μετάλλου όλων των μεταλλουργικών επιχειρήσεων, καθώς και των τμημάτων παραγωγής, επεξεργασίας, συναρμολόγησης, συσκευασίας, επισκευής κ.λ.π. μετάλλου άλλω επιχειρήσεων όλης της χώρας.
Κλαδική Συλλογική Σύμβαση Εργασίας για τους όρους αμοιβής και εργασίας των εργαζομένων στις Πρακτορειακές Επιχειρήσεις όλης της χώρας που είναι μέλη της Διεθνούς Ναυτικής Ένωσης (Δ.Ν.Ε).
Συλλογική Σύμβαση Ηθοποιών Κρατικού Θεάτρου Βορείου Ελλάδος.
Όροι αμοιβής και εργασίας των ηλεκτροτεχνιτών - περιελιγκτών που απασχολούνται στα τεχνικά γραφεία ανελκυστήρων όλης της χώρας.
Όροι αμοιβής και εργασίας των εργαζομένων στην επιχείρηση ΣΤΑΘΕΡΕΣ ΣΥΓΚΟΙΝΩΝΙΕΣ (ΣΤΑΣΥ) Α.Ε.
Κύρωση Συλλογικής Σύμβασης Εργασίας Πληρωμάτων Πορθμείων Εσωτερικού, έτους 2014
Ρύθμιση όρων αμοιβής και εργασίας των εργαζομένων, μελών των πρωτοβάθμιων σωματείων της ΟΣΝΙΕ που απασχολούνται στις ιδιωτικές κλινικές όλης της χώρας που είναι μέλη του Συνδέσμου Ελληνικών Κλινικών.

Έχετε απορίες;

Ο oenet.gr μπορεί να λύσει τις απορίες σας για ό,τι σας απασχολεί. Στείλτε τα ερωτήματά σας και η ομάδα των ειδικών συνεργατών μας θα σας απαντήσει το συντομότερο δυνατό.

Νέα έκδοση

ΟΕΝΕΤ και στην τσέπη σας

responisve

Έχετε κωδικό στον Oenet;

Αν είστε Λογιστής, Δικηγόρος, Επαγγελματίας, Υπάλληλος Δημοσίου, Σωματείο, Ομοσπονδία, Επιχείρηση, Οργανισμός, Δημόσιο, Τράπεζα, ΟΤΑ, ΝΠΔΔ ή ΝΠΙΔ στον oenet.gr μπορείτε να βρείτε ό,τι σας ενδιαφέρει εύκολα και γρήγορα.