Τετάρτη, 1 Ιουλίου 2015 - 19:27
ΣΣΕ & ΔΑ - Πίνακες Μισθοδοσίας
Όροι αμοιβής και εργασίας του προσωπικού των Αμίσθων Υποθηκοφυλακείων
Με την παρούσα Διαιτητική Απόφαση καθορίζονται οι όροι αμοιβής και εργασίας των τεχνικών που εργάζονται στους Ιδιωτικούς Τηλεοπτικούς Σταθμούς με Εθνική Εμβέλεια.
Κυρώθηκε η Συλλογική Σύμβαση Εργασίας Πληρωμάτων Ναυαγοσωστικών. Ισχύει για όλο το έτος και προβλέπεται η ισχύς για ένα ακόμα έτος εάν δεν καταγγελθεί από τα συμβαλλόμενα μέρη.
Κυρώθηκε από τον Αναπληρωτή Υπουργό η Συλλογική Σύμβαση Εργασίας Πληρωμάτων Ρυμουλκών που υπεγράφη στις 14 Ιανουαρίου του 2015. Ισχύει για όλο το έτος και προβλέπεται η ισχύς για ακόμα ένα έτος στην περίπτωση που δεν καταγγελθεί από τα συμβαλλόμενα μέρη.
Μετά την εξέταση της έφεσης κατά της ΔΑ 1/2014 «Για τους όρου αμοιβής και εργασίας των Τεχνικών Ραδιοφώνου μελών της Ένωσης Τεχνικών Ελληνικής Ραδιοφωνίας (ΕΤΕΡ), που εργάζονται στους Ρ/Σ μέλη της ΕΙΙΡΑ, η πενταμελής Επιτροπή Διατησίας του ΟΜΕΔ την δέχθηκε εν μέρει και κατέληξε στην ΔΑ 2/2015, η οποία ισχύει έως 31/12/2015
Η Διαιτητική Απόφαση 2 στην οποία περιλαμβάνονται αναλυτικά οι αποδοχές των εργαζομένων μελών της ΟΣΝΙΕ
Μετά την προσφυγή στον ΟΜΕΔ των εργοδοτικών Οργανώσεων Πανελλήνια Ένωση Ιδιωτικών Κλινικών (ΠΕΙΚ), Ένωση Ιδιωτικών Κλινικών Ελλάδας και Σύνδεσμος Ιδιωτικών Κλινικών Πειραιά κατά της ΔΑ 1/2015 και την εξέτασή της, η πενταμελής Επιτροπή του Οργανισμού κατέληξε στην ΔΑ 3/2015
Συλλογική Σύμβαση Εργασίας των Οδηγών Τουριστικών Λεωφορείων Κρήτης 2015-2016 (Τροποποιητική-Συμπληρωματική)
Διαιτητική απόφαση για τους εργαζόμενους σε ιδιωτικές κλινικές και διαγνωστικά κέντρα
Εκδόθηκε η Συλλογική Σύμβαση Εργασίας των εργαζoμένων στις ξένες αεροπορικές εταιρείες για τη περίοδο 2015-2016

Έχετε απορίες;

Ο oenet.gr μπορεί να λύσει τις απορίες σας για ό,τι σας απασχολεί. Στείλτε τα ερωτήματά σας και η ομάδα των ειδικών συνεργατών μας θα σας απαντήσει το συντομότερο δυνατό.

Νέα έκδοση

ΟΕΝΕΤ και στην τσέπη σας

responisve

Έχετε κωδικό στον Oenet;

Αν είστε Λογιστής, Δικηγόρος, Επαγγελματίας, Υπάλληλος Δημοσίου, Σωματείο, Ομοσπονδία, Επιχείρηση, Οργανισμός, Δημόσιο, Τράπεζα, ΟΤΑ, ΝΠΔΔ ή ΝΠΙΔ στον oenet.gr μπορείτε να βρείτε ό,τι σας ενδιαφέρει εύκολα και γρήγορα.