Τετάρτη, 26 Νοεμβρίου 2014 - 0:42
Μεταφορές - Ταξί - Βαφεία - Συνεργεία Αυτοκινήτων
Στην εκδήλωση που θα διεξαχθεί στο ξενοδοχείο Divani Apollon Palace & Thalasso στη Βουλιαγμένη, θα μπορούν οι συμμετέχοντες να ενημερωθούν για θέματα χρηματοδότησης, ασφάλισης καθώς και της επίσημης εθνικής στρατηγικής εξαγωγών.
Εγκρίνεται η υπ’ αριθμ. 03/2014 απόφαση της Διοικούσας Επιτροπής του Κ.Α.Φ. Λιμένος Ηγουμενίτσας, σύμφωνα με την οποία καταργούνται οι πόροι υπέρ Κ.Α.Φ. Λιμένος Ηγουμενίτσας που αφορά σχηματισμό Κεφαλαίου Αποζημίωσης Φορτοεκφορτωτών Λιμένος Ηγουμενίτσας και τη διάλυση αυτού.
Συγκρότηση Ομάδας Εργασίας με στόχο την παραγωγή προτάσεων για την προώθηση των ηλεκτροκίνητων οχημάτων στη χώρα μέσα από ένα ολοκληρωμένο "Δίκτυο Ηλεκτρικής Κινητικότητας". Το έργο της θα πρέπει να έχει ολοκληρωθεί εντός τεσσάρων μηνών από την ημερομηνία έναρξης των εργασιών της.
Προσωρινή διακοπή κυκλοφορίας οχημάτων στην Ανώνυμη Οδό, από το ύψος της Λ. Σχιστού έως το ύψος της Λ. Δημοκρατίας, περιοχής Δήμων Κερατσινίου/Δραπετσώνας και Περάματος από 21-11-2014 έως 10-12-2014 λόγω ανακατασκευής ασφαλτικών ταπήτων.
Ο Υφυπουργός Υποδομών Μεταφορών και Δικτύων ενημερώνει για το τι ισχύει στην μεταφορά και ρυμούλκηση αγωνιστικών μοτοσυκλετών από Φορτηγά Ιδιωτικής Χρήσης και επιβατικά ιδιωτικής χρήσης αυτοκίνητα.
Προσωρινή διακοπή κυκλοφορίας οχημάτων στο Δήμο Πειραιά από 19-11-2014 έως και 17-12-2014 λόγω εργασιών ασφαλτόστρωσης του οδοστρώματος.
Επιβολή τσουχτερών προστίμων στα παράνομα ταξί και αλλαγές στο καθεστώς λειτουργίας των ταξί, των ιδιωτικών ΚΤΕΟ και των υπαίθριων πάρκινγκ προβλέπει το νομοσχέδιο του υπουργείου Μεταφορών.
Εγκρίνεται ηλιακή οροφή για τη φόρτιση συσσωρευτών με στόχο τη μείωση των εκπομπών CO2 από επιβατικά οχήματα. Προκειμένου να προσδιοριστεί η εξοικονόμηση σε εκπομπές CO2 που θα επιτυγχάνεται από την τοποθέτηση της εν λόγω καινοτόμου τεχνολογίας σε ένα όχημα, είναι αναγκαίο να καθοριστεί το όχημα βάσης με το οποίο θα πρέπει να συγκριθεί η απόδοση του οχήματος που είναι εξοπλισμένο με την καινοτόμο τεχνολογία. 
Προσωρινή διακοπή κυκλοφορίας οχημάτων στη Λεωφόρο Κηφισίας, ρεύμα κυκλοφορίας προς Αθήνα, περιοχής Δήμου Κηφισιάς, από 18 έως 29-11-2014 λόγω εργασιών κατασκευής αγωγών όμβριων υδάτων.
Με κοινή απόφαση των Υπουργών Οικονομικών-Υποδομών, Μεταφορών και Δικτύων χωροθετήθηκαν οι σταθμοί διοδίων και καθορίστηκαν τα τέλη στην Εγνατία Οδό.

Νέα έκδοση

ΟΕΝΕΤ και στην τσέπη σας

responisve

Έχετε κωδικό στον Oenet;

Αν είστε Λογιστής, Δικηγόρος, Επαγγελματίας, Υπάλληλος Δημοσίου, Σωματείο, Ομοσπονδία, Επιχείρηση, Οργανισμός, Δημόσιο, Τράπεζα, ΟΤΑ, ΝΠΔΔ ή ΝΠΙΔ στον oenet.gr μπορείτε να βρείτε ό,τι σας ενδιαφέρει εύκολα και γρήγορα.

Έχετε απορίες;

Ο oenet.gr μπορεί να λύσει τις απορίες σας για ό,τι σας απασχολεί. Στείλτε τα ερωτήματά σας και η ομάδα των ειδικών συνεργατών μας θα σας απαντήσει το συντομότερο δυνατό.