Παρασκευή, 31 Οκτωβρίου 2014 - 6:43
Μεταφορές - Ταξί - Βαφεία - Συνεργεία Αυτοκινήτων
Μέτρα για την ανάπτυξη υποδομών εναλλακτικών καυσίμων, ώστε να ελαχιστοποιηθεί η εξάρτηση από το πετρέλαιο και να περιοριστούν οι περιβαλλοντικές επιπτώσεις στον τομέα των μεταφορών. Κάθε κράτος μέλος θεσπίζει εθνικό πλαίσιο πολιτικής για την ανάπτυξη της αγοράς υποδομών εναλλακτικών καυσίμων στον τομέα των μεταφορών και την υλοποίηση των σχετικών υποδομών.
Στην Παγίδας ΤΡΑΝΣ ΕΠΕ από την TUV HELLAS σύμφωνα με το πρότυπο ISO 39001:2012.
Κατάργηση πόρων και διάλυση του Κεφαλαίου Αποζημιώσεως Φορτοεκφορτωτών (Κ.Α.Φ.) Λιμένος και Ξηράς Ναυπλίου.
Κατάργηση πόρων και διάλυση του Κεφαλαίου Αποζημιώσεως Φορτοεκφορτωτών (Κ.Α.Φ.) Λιμένος Αιγίου.
Προσωρινή διακοπή κυκλοφορίας οχημάτων σε οδούς διαφόρων Δήμων εν όψει του εορτασμού της 28ης Οκτωβρίου.
Κατάργηση πόρων και διάλυση του Κεφαλαίου Αποζημιώσεως Φορτοεκφορτωτών (Κ.Α.Φ.) Λιμένος Ραφήνας.
Κατάργηση πόρων και διάλυση του Κεφαλαίου Αποζημιώσεως Φορτοεκφορτωτών (Κ.Α.Φ.) Ξηράς Ηρακλείου.
Προσωρινή διακοπή κυκλοφορίας οχημάτων σε οδούς του Δήμου Πειραιά από 23 έως 31-12-2014 λόγω εργασιών κατασκευής νέου κρασπέδου, αγωγού ακαθάρτων, στάσης ΤΡΑΜ και συνοδών έργων.
Πλήρης διακοπή κυκλοφορίας οχημάτων στο οδικό δίκτυο των Δήμων Κηφισιάς και Λυκόβρυσης-Πεύκης από 24-10-2014 έως και 20-12-2014 λόγω εργασιών κατασκευής αγωγού ομβρίων υδάτων και συλλεκτήρων.
Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στο Δήμο Πειραιώς από 23-10-2014 έως και 31-1-2015 για την εκτέλεση εργασιών επέκτασης της νέας γραμμής του Τραμ.

Νέα έκδοση

ΟΕΝΕΤ και στην τσέπη σας

responisve

Έχετε κωδικό στον Oenet;

Αν είστε Λογιστής, Δικηγόρος, Επαγγελματίας, Υπάλληλος Δημοσίου, Σωματείο, Ομοσπονδία, Επιχείρηση, Οργανισμός, Δημόσιο, Τράπεζα, ΟΤΑ, ΝΠΔΔ ή ΝΠΙΔ στον oenet.gr μπορείτε να βρείτε ό,τι σας ενδιαφέρει εύκολα και γρήγορα.

Έχετε απορίες;

Ο oenet.gr μπορεί να λύσει τις απορίες σας για ό,τι σας απασχολεί. Στείλτε τα ερωτήματά σας και η ομάδα των ειδικών συνεργατών μας θα σας απαντήσει το συντομότερο δυνατό.