Μεταφορές - Ταξί - Βαφεία - Συνεργεία Αυτοκινήτων
Με Εγκύκλιο δέ\ίνεται λύση σε καθυστερήσεις που παρατηρούνται κατά τον προσδιορισμό της φορολογητέας αξίας των αυτοκινήτων οχημάτων, για σκοπούς επιβολής τέλους ταξινόμησης, σε Τελωνεία του Νομού Θεσσαλονίκης.
Ιδιοκτήτης μεταφορικής εταιρείας ηθικός αυτουργός επικίνδυνης σωματικής βλάβης που υπέστη εργαζόμενος οδηγός.
Εκδόθηκε Εγκύκλιος σχετικά με το ύψος των τελών κυκλοφορίας που πρέπει να καταβληθούν εφόσον έχουμε άρση ακινησίας μέσα στο 2015.
Ακολουθούν οι γενικές απαιτήσεις για την έγκριση οχημάτων των κατηγοριών Μ1 και Ν1 όσον αφορά τα συστήματα eCall  - αριθμός κλήσης 112.
Με την παρούσα Εγκύκλιο δίνονται διευκρινίσεις σχετικά με το ποια ημερομηνία και ώρα πρέπει να αναγράφεται σε περιπτώσεις ακύρωσης και έκδοσης νέου Δελτίου Τεχνικού Ελέγχου λόγω λανθασμένων δεδομένων ελέγχου.
Σε συνέχεια προηγούμενης εγκυκλίου που ανέφερε ποια ανυψωτικά οχήματα απαλλάσσονται από την άδεια κυκλοφορίας, η Γενική Διεύθυνση Τεχν. Υποστήριξης δίνει τις ακόλουθες επιπλέον οδηγίες.
Με την παρούσα Υπουργική Απόφαση τροποποιείται η σύνθεση της Επιτροπής Παρακολούθησης και Παραλαβής του έργου «Σύστημα Ελέγχου Οδικών Μεταφορών.
Απόφαση σχετικά με τη διακοπή της κυκλοφορίας των οχημάτων σε οδούς και λεωφόρους των Δήμων Δήμων Παπάγου / Χολαργού, Ζωγράφου, Καισαριανής, Βύρωνος, Ηλιουπόλεως και Ελληνικού / Αργυρούπολης από 16.5.2015 έως 18.6.2015 λόγω εργασιών εγκατάστασης καμερών επιτήρησης και μελέτης κυκλοφορίας.
Με την τροποποίηση απόφασης του 2013 προστέθησαν, επιπλεόν γραμμή Ελλάδας - Μολδαβίας καθώς και οι προβλεπόμενες γραμμές σύνδεσης Ελλάδας - Αλβανίας μετά και την υπογραφή του Πρωτοκόλλου της Μικτής Επιτροπής Οδικών Μεταφορών τον Νοέμβριο του 2014.
Εγκύκλιος σχετικά με αλλαγές που έρχονται στην ταξινόμηση οχημάτων, οι οποίες επιβάλλονται από Κανονισμούς της ΕΕ.

Έχετε απορίες;

Ο oenet.gr μπορεί να λύσει τις απορίες σας για ό,τι σας απασχολεί. Στείλτε τα ερωτήματά σας και η ομάδα των ειδικών συνεργατών μας θα σας απαντήσει το συντομότερο δυνατό.

Νέα έκδοση

ΟΕΝΕΤ και στην τσέπη σας

responisve

Έχετε κωδικό στον Oenet;

Αν είστε Λογιστής, Δικηγόρος, Επαγγελματίας, Υπάλληλος Δημοσίου, Σωματείο, Ομοσπονδία, Επιχείρηση, Οργανισμός, Δημόσιο, Τράπεζα, ΟΤΑ, ΝΠΔΔ ή ΝΠΙΔ στον oenet.gr μπορείτε να βρείτε ό,τι σας ενδιαφέρει εύκολα και γρήγορα.