Παρασκευή, 21 Νοεμβρίου 2014 - 12:07
Μεταφορές - Ταξί - Βαφεία - Συνεργεία Αυτοκινήτων
Ο Υφυπουργός Υποδομών Μεταφορών και Δικτύων ενημερώνει για το τι ισχύει στην μεταφορά και ρυμούλκηση αγωνιστικών μοτοσυκλετών από Φορτηγά Ιδιωτικής Χρήσης και επιβατικά ιδιωτικής χρήσης αυτοκίνητα.
Προσωρινή διακοπή κυκλοφορίας οχημάτων στο Δήμο Πειραιά από 19-11-2014 έως και 17-12-2014 λόγω εργασιών ασφαλτόστρωσης του οδοστρώματος.
Επιβολή τσουχτερών προστίμων στα παράνομα ταξί και αλλαγές στο καθεστώς λειτουργίας των ταξί, των ιδιωτικών ΚΤΕΟ και των υπαίθριων πάρκινγκ προβλέπει το νομοσχέδιο του υπουργείου Μεταφορών.
Εγκρίνεται ηλιακή οροφή για τη φόρτιση συσσωρευτών με στόχο τη μείωση των εκπομπών CO2 από επιβατικά οχήματα. Προκειμένου να προσδιοριστεί η εξοικονόμηση σε εκπομπές CO2 που θα επιτυγχάνεται από την τοποθέτηση της εν λόγω καινοτόμου τεχνολογίας σε ένα όχημα, είναι αναγκαίο να καθοριστεί το όχημα βάσης με το οποίο θα πρέπει να συγκριθεί η απόδοση του οχήματος που είναι εξοπλισμένο με την καινοτόμο τεχνολογία. 
Προσωρινή διακοπή κυκλοφορίας οχημάτων στη Λεωφόρο Κηφισίας, ρεύμα κυκλοφορίας προς Αθήνα, περιοχής Δήμου Κηφισιάς, από 18 έως 29-11-2014 λόγω εργασιών κατασκευής αγωγών όμβριων υδάτων.
Με κοινή απόφαση των Υπουργών Οικονομικών-Υποδομών, Μεταφορών και Δικτύων χωροθετήθηκαν οι σταθμοί διοδίων και καθορίστηκαν τα τέλη στην Εγνατία Οδό.
Ξεκίνησε η δυνατότητα έκδοσης ηλεκτρονικού παραβόλου για την συμμετοχή στις εξετάσεις Οδικού Μεταφορέα Εμπορευμάτων & Επιβατών.
Προσωρινές κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στο Δήμο Αγίας Παρασκευής από 15-11-2014 έως 22-11-2014 για την εκτέλεση εργασιών δημιουργίας ποδηλατοδρόμων.
Συμπληρώνεται η εγκύκλιος οικ.59986/3939/15-10-14 όσον αφορά την ταξινόμηση τροχόσπιτων, ασθενοφόρων, νεκροφόρων, κινητών γερανών και ρυμουλκούμενων.
Οι οδηγοί που έχουν άδεια οδήγησης C1, C, C1E ή CE πριν τις 10 Σεπτεμβρίου 2009, οφείλουν να εφοδιασθούν με Πιστοποιητικό Επαγγελματικής Ικανότητας (Π.Ε.Ι.) μέχρι τις 9 Σεπτεμβρίου 2014. Η ύπαρξη Π.Ε.Ι. διαπιστώνεται με την καταχώρηση του κωδικού «95» στην άδεια οδήγησης. Ορισμένες Υπηρεσίες Μεταφορών καθυστερούν στην αποστολή των αναγκαίων δικαιολογητικών για να εκδοθούν οι νέες άδειες.

Νέα έκδοση

ΟΕΝΕΤ και στην τσέπη σας

responisve

Έχετε κωδικό στον Oenet;

Αν είστε Λογιστής, Δικηγόρος, Επαγγελματίας, Υπάλληλος Δημοσίου, Σωματείο, Ομοσπονδία, Επιχείρηση, Οργανισμός, Δημόσιο, Τράπεζα, ΟΤΑ, ΝΠΔΔ ή ΝΠΙΔ στον oenet.gr μπορείτε να βρείτε ό,τι σας ενδιαφέρει εύκολα και γρήγορα.

Έχετε απορίες;

Ο oenet.gr μπορεί να λύσει τις απορίες σας για ό,τι σας απασχολεί. Στείλτε τα ερωτήματά σας και η ομάδα των ειδικών συνεργατών μας θα σας απαντήσει το συντομότερο δυνατό.